Draagarmwagens

Slogan van je site

Draag arm wagen

Hoe vaak bent u niet al begonnen met het schilderen van een kamer en ontdekte u dat de verflaag nog nat was? Je zou in de verleiding kunnen komen om een haardroger te pakken en te proberen het proces te versnellen, maar dit zal je alleen maar ongelijke resultaten opleveren. Als u een gelijkmatig resultaat wilt bereiken, kunt u het beste wachten tot de verf droog is voordat u verder gaat met andere stappen in uw project.

Draagarm wagen

Ik ben schilder en ik schilder al jaren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn ervaring te verbeteren, dus toen ik dit gereedschap voor het drogen van verf zag, was het echt intrigerend. Het heet een "luchtdroger" en het beweert het proces van wachten tot je verf droogt te versnellen door lucht over het oppervlak te blazen. De uitvinder vermeldt dat dit kan worden gebruikt met elk type verf dat je in je projecten gebruikt - acrylverf, olieverf, aquarelverf - ze werken allemaal!

Draagarmwagen kopen

Wat is de beste tijd om een tweede laag verf aan te brengen? Hoe lang moet het drogen voordat je er nog een laag overheen schildert? Dit zijn vragen die veel schilders zich stellen. En hoewel er enkele factoren zijn die hierop van invloed kunnen zijn, is het meestal zo dat u ten minste een uur wilt wachten tot uw eerste verflaag droog is voordat u een tweede laag aanbrengt. Dit heeft niet zozeer te maken met de voorgeschreven wachttijd, maar veeleer met het voorkomen van oververzadiging of het uitsmeren van de eerste laag door te snel te veel verf aan te brengen.

Draagarm wagen

Als u schilder bent, is de kans groot dat u de frustratie van het wachten tot de verf droog is, wel eens hebt meegemaakt. Het is een eindeloos en vervelend proces dat makkelijker kan worden gemaakt met het juiste gereedschap. De Paint Drying Tool is een innovatief nieuw product op Kickstarter dat het drogen van verf moeiteloos zal maken!

Draagarmwagen

Ik heb altijd graag naar het drogen van verf gekeken. Het is fascinerend om te zien hoe de watermoleculen langzaam verdampen en een nat oppervlak veranderen in iets droogs en dofs. Ik hou van de manier waarop de kleuren veranderen als de verf droogt, van donkerpaars naar licht blauwgrijs. Soms, als ik moeite heb om op een idee voor een schilderij te komen, staar ik naar een leeg doek en laat ik me me verliezen in het proces van kijken hoe de verf droogt, totdat ik inspiratie krijg Ik kan me niet voorstellen hoe het leven zou zijn als we dit prachtige zicht nooit hadden - hoe zouden we weten wanneer ons werk af was? Hoe zouden we kunnen zien of er fouten in ons ontwerp zitten? Drogende verf is een van die dingen die me dankbaar maken dat God ons geschapen heeft

Draagarm wagen

Het kan frustrerend zijn om naar verf te kijken die droogt. Je wilt naar het proces kijken, maar er gebeurt niets interessants, alleen maar een beetje tijd die voorbij gaat. Daarom hebben wij de Paint Drying Tool gemaakt! Plaats het op je schilderij en je hebt al het entertainment dat je nodig hebt voor uren!